Fysiotherapie Getsewoud voert al sinds 2005 shockwave behandelingen uit en is daarbij een pionier te noemen. Inmiddels is de shockwave behandeling binnen de fysiotherapie niet meer weg te denken en is er veel meer evidentie vergaard wat betreft het aantal behandelingen, de uitvoering en de opbouw van de behandelingen.

Shockwave is een toepassing van schokgolven, opgewekt middels luchtdruk in een vrij lage frequentie. De kop die gebruikt wordt, wordt gekozen op het oppervlak van het behandelgebied. De intensiteit wordt gevarieerd met de ingestelde luchtdruk. De toepassingen bij hiespoor, achilles klachten en schouderklachten zijn uitgebreid beschreven. Vaak verwijst een orthopedisch chirurg ook door voor behandeling.

Een combinatie van Echografie als onderzoek en Shockwave als behandeling is bij ons mogelijk. Vaak zijn het overeenkomstige klachtenbeelden zoals bijvoorbeeld kniepeesklachten.

Omdat Shockwave binnen de fysiotherapie niet gehonoreerd wordt door de verzekeraars zijn wij genoodzaakt dit aan onze cliënten in rekening te brengen. Het tarief voor Echo en Shockwave is te vinden op deze site onder tarieven.

Maak direct een afspraak.

Afspraak maken
0252 622 008
info@fysiotherapie-getsewoud.nl