Zorgverzekering:
Fysiotherapie Getsewoud is aangesloten bij álle zorgverzekeraars. Dit betekent, indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, wij uw behandeling direct declareren bij uw zorgverzekering.

Betaling en infomedics:
In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij vanaf 2023 samen met infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een rekening voor de zorg krijgt van infomedics. Hierbij hanteren wij de volgende tarieven.

Wat betekent dit voor u?
Mocht u niet of niet voldoende aanvullend verzekerd zijn, dan ontvangt u een nota voor de openstaande kosten. Deze nota zal door Infomedics verstuurd en geïncasseerd worden.
Infomedics werkt samen met duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen.

Wat gebeurt er met uw gegevens?
Om rekeningen snel en correct te kunnen verwerken, delen wij uw gegevens met Infomedics.
Infomedics doet er alles aan om uw gegevens maximaal te beveiligen, uiteraard voldoen zij aan alle geldende wetten en regels rondom privacybescherming. Informatie over hoe Infomedics omgaat met de bescherming van privacygevoelige informatie vindt u op www.infomedics.nl.

Op tijd betalen
Infomedics hanteert een betaaltermijn van 30 dagen. Heeft u wat meer tijd nodig? Kijk dan op infomedics.nl om gemakkelijk zaken rondom uw rekening zelf te regelen! U kunt bijvoorbeeld kosteloos uitstel van betaling aanvragen of een verzoek indienen voor betaling in termijnen. Verwacht u een hoge rekening? Lees hierover meer op infomedics.nl/betaalplan.

Infomedics