Corona Specialisatie

Sinds 2020 hebben we ons verdiept en gespecialiseerd in Covid 19 revalidatie na Corona infectie en eventueel een opname periode.

Corona infectie kan een nasleep hebben in de vorm van Long Covid, welke het meest uit in de vorm van vermoeidheid, kortademigheid en algehele spier en gewrichtsklachten, mentaal wordt vaak de brainfog genoemd, wij houden onze kennis update voor de juiste Covid 19 revalidatie.

Onze opleidingen van het KNGF, Kon Ned Genootschap Fysiotherapie en van het Netwerk Chronisch Zorgnet, en de de richtlijnen die hierdoor zijn uitgezet volgen wij in ons protocol. Inmiddels zijn tientallen patiënten succesvol begeleid in ons Covid 19 revalidatie programma. Ook begeleiden wij patiënten die op de IC hebben gelegen en doorverwezen zijn door de specialist, soms ook in verband met verschijnselen van PICS, het Post IC Syndroom, waarin wij ook participeren in de Landelijke Werkgroep van PICS en data aanleveren voor onderzoek.

Corona of Covid 19 is niet zo maar een griepje, maar verdient een gestructureerde revalidatie, die wij u kunnen bieden. U kunt zonder een verwijzing binnenlopen voor een intake, of met een verwijzing van de huisarts of ziekenhuis specialist. De zorgverzekeraars bieden een ruime vergoeding fysiotherapie ook als u geen aanvullend pakket heeft.

Maak direct een afspraak.

Afspraak maken
0252 622 008
info@fysiotherapie-getsewoud.nl