Orthopedische inlays

Orthopedische inlays voor dagelijks gebruik en voor sport meten wij aan in de praktijk, waarna ze op maat gemaakt worden bij orthopedische Instrumentmaker Firma Schrijver in Utrecht. Firma Schrijver heeft al jarenlang ervaring en knowhow opgebouwd en is bekend met het onderzoeken van voetbelasting bij allerlei sporten zoals schaatsen, voetbal, running, walking, kunstgrassporten.

Firma Schrijver Orthopedie heeft de enorme hoeveelheid data die in de jaren is opgebouwd samen met de TU Eindhoven bewerkt tot het Supronorm Systeem. Een systeem waarbij de afdruk van de voet wordt genomen en de gegevens worden genoteerd over gewicht, beenlengte, sport, etc. In twee a drie weken tijd zijn de inlays gemaakt. Wanneer de pasvorm te wensen overlaat, wordt dat aangepast in een week tijd.

Inmiddels is gebleken dat alle tot op heden in onze praktijk geplaatste inlays tot verbetering of volledig herstel hebben geleid.
Supronorm Orthopedische Inlays kosten 189,00 EUR per paar incl. BTW. Voor eventuele vergoeding kunt u navraag doen bij uw verzekering. U krijgt een nota van de orthopedisch schoenmaker bijgeleverd voor de ziektekostenverzekering.

Maak direct een afspraak.

Afspraak maken
0252 622 008
info@fysiotherapie-getsewoud.nl