Orthopedische inlays

Orthopedische inlays voor dagelijks gebruik en voor sport meten wij aan in de praktijk, waarna ze op maat gemaakt worden bij orthopedische Instrumentmaker Firma Schrijver in Utrecht. Firma Schrijver heeft al jarenlang ervaring en knowhow opgebouwd en is bekend met het onderzoeken van voetbelasting bij allerlei sporten zoals schaatsen, voetbal, running, walking, kunstgrassporten. Firma Schrijver Orthopedie heeft de enorme hoeveelheid data die in de jaren is opgebouwd samen met de TU Eindhoven bewerkt tot het Supronorm Systeem. Een systeem waarbij de afdruk van de voet wordt genomen en de gegevens worden genoteerd over gewicht, beenlengte, sport, etc. In twee drie weken tijd zijn de inlays gemaakt. Wanneer de pasvorm te wensen overlaat, wordt dat aangepast in een week tijd.

Inmiddels is gebleken dat alle tot op heden in onze praktijk geplaatste inlays tot verbetering of volledig herstel hebben geleid.
Supronorm Orthopedische Inlays kosten 102,50 EUR per paar incl. BTW. Meestal worden deze zooltjes door de aanvullende verzekering voor 75% vergoed. U krijgt een nota van de orthopedisch schoenmaker bijgeleverd voor de ziektekostenverzekering.

Maak direct een afspraak, Bel 0252 622 008 of mail naar info@fysiotherapie-getsewoud.nl

AFSPRAAK MAKEN