Na 10 jaar gewerkt te hebben  in de regio Rotterdam, ben ik uiteindelijk neergestreken in Nieuw Vennep en daar sinds 25 jaar nu zelfstandig praktijkhouder van Fysiotherapie Getsewoud en momenteel in de planning om over enige jaren de praktijk  over te doen aan mijn zoon. Welgeteld al meer dan 35 jaar in de Fysiotherapie werkzaam en nog steeds gek op het vak, voor mij zijn Fysiotherapie en Manuele Therapie nog steeds een kunst en niet zomaar een beroep.
In de Fysiotherapie heb ik me ontplooid als een generalist, zoals te zien is in onze lijst specialisaties, omdat een brede blik nodig is om het geheel te overzien. Je kunt niet alleen  maar  het bewegingsapparaat behandelen  en interne geneeskunde en neurologie over het hoofd zien ….
Mijn belangrijkste specialisaties zijn Master Manuele Therapie ( Rotterdam )en Sportfysiotherapie  (Int. Acad. For Sportscience), Neurologie, Chronische aandoeningen, Hart en Longen en (gediplomeerd) Echoscopie. Van NeuroNet  Holland ben ik voorzitter en ook mede regiocoördinator  van MS Zorg Nederland. Mijn werk is mijn grootste  hobby, maar in mijn vrije tijd doe ik een poging om beeldhouwer                                                                                 te zijn. Graag tot ziens in de praktijk..