Ik ben in 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Thim van der Laan te Nieuwegein, sinds 2016 ben kaakfysiotherapeut en in 2021 ben afgestudeerd als MSc Manueeltherapeut. Dit maakt dat ik een goede allround fysiotherapeut ben die een zeer breed scala aan klachten kan behandelen.

Ik probeer als therapeut zoveel mogelijk holistisch te werken, zo kijk ik bijvoorbeeld altijd verder dan waar de lokalisatie van de klacht zich bevindt. Hierbij maak ik gebruik van onderzoekend behandelen en behandelend onderzoeken. Zo ben ik tijdens de intake meteen al aan het behandelen en heeft iemand ook het gevoel dat er de eerste keer meteen wat gebeurt in plaats van dat er alleen maar “gepraat” is. Ook ben ik van mening dat oefeningen absoluut een toegevoegde waarde hebben, want in dat halfuurtje gaat het niet gebeuren! Hiervoor maar ik gebruik een oefenprogramma, waarmee je jouw persoonlijke oefeningen op de smartphone/tablet/pc kan inzien.

Zelf heb ik veel in de sportschool gestaan en in het verleden gehockeyd, getennist, gegolfd, gebokst, op karate en op paardrijden gezeten. De laatste tijd doe ik vooral aan hardlopen en thuisoefeningen om fit te blijven. Dat moet ook wel, want een hobby die ik vorig jaar in mijn sabbatical heb ontdekt is bier brouwen! Zo is het toch nog mogelijk om af en toe een biertje te kunnen drinken. En voor wat betreft die sabbatical, dat zou ik iedereen aanraden, het leven is namelijk veel te kort en we moeten er een zo leuk en aangenaam mogelijke tijd van zien te maken. Wil je meer verhalen horen over hoe ik dat heb ervaren én heb je een lichamelijke klacht die je door een fysiotherapeut wil laten nakijken? Dan ben je bij mij in goede handen!